AXA BANK

VOOR PARTICULIEREN

Betalingsverkeer

Open nu een zichtrekening bij AXA Bank en geniet van eenvoud en gemak. Kies tussen de gratis st@rt2bank zichtrekening en de all-in comfort2bank zichtrekening.

Lees verder

Sparen

Actief sparen wanneer u wilt, sparen over een langere termijn met een vooraf gekend rendement of sparen voor een comfortabeler pensioen. Voor alle situaties vinden we samen een oplossing.

Lees verder

Beleggen

U wilt graag wat rendement van uw spaargeld, maar dan wel met de nodige flexibiliteit? Dan zijn open fondsen zeker een verstandige zet. U stapt uit wanneer u dat verkiest.

Lees verder

Kredietkaarten

Met een kredietkaart hebt u altijd geld op zak. Betaal ermee in de meeste winkels, restaurants en hotels. Ook online kunt u er veilig en snel aankopen mee doen.

Lees verder

Kredieten & Leningen

Een hypothecair krediet, persoonlijke lening of autolening, het aanbod van AXA Bank is eenvoudig en duidelijk. Van de eerste tot de laatste stap staan we u bij. En zelfs daarna.

Lees verder

Online bankieren

Of u nu thuis zit aan uw pc, in de zetel met uw tablet of onderweg bent met uw smartphone, bankieren kan altijd veilig en eenvoudig. Ontdek onze online en mobiele diensten.

Lees verder

Vermogensbeheer

U beschikt over een aardig kapitaal dat u wilt gebruiken om uw toekomstplannen te realiseren. Maar om uiteenlopende redenen baart het beheer ervan u zorgen.

Lees verder

Successierechten

Erfgenamen moeten binnen de vier maanden een fiscale aangifte nalatenschap indienen. Bij een overlijden in het buitenland kan deze termijn verlengd worden tot vijf maanden…

Lees verder

Wij houden u graag op de hoogte

Wij houden u graag via onze blog en social media op de hoogte van onze nieuwe plannen en de laatste ontwikkelingen inzake nanking, financieel advies, verzekeringen, …

Vergeet niet u zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 089 764 133 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.